ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΦΕΙΔΑΣ-1930Ο  γιος του Γιάννη Φειδά ο Δημήτρης, ένα  εξαιρετικό Ταλέντο ζωγραφικής που ο δήμος της Καλαμάτας του  έδωσε το 1930 υποτροφία για σπουδές στην Ιταλία σαν εξαιρετικό ταλέντο, και φυσικά η οικογένεια δεν τον άφησε να πάει για ζωγράφος αλλά τον έσπρωξε στο καλλιτεχνικό μέρος του παπουτσιού  και  έγινε ένας μοναδικός σχεδιαστής στο καλό Ανδρικό παπούτσι.  Έτσι ήξερε οι επιλογές του να είναι μοναδικές και έφτιαξε το πρώτο Ελληνικό πλεκτό παπούτσι στην Αθήνα, που προβλήθηκε στο Μεγάλο τότε πολυκατάστημα του Λαμπρόπουλου και έγινε η πρώτη μεγάλη επιτυχία για τη φίρμα Φειδάς.

Αργότερα, στρατολογώντας Γάλλους και Εγγλέζους σχεδιαστές  και εξαιρετικούς Έλληνες,  φτάσαμε το 1984 οπότε, μετά από την αγορά της  μεγάλης μηχανής Ιnjection, δώσαμε  το όνομα Boxer στο ξεχωριστό αυτό υπόδημα, που έχει τη δυναμική και τη πίστη του μικρού σκύλου που εικονίζει.

Το ανδρικό και το γυναικείο Βoxer είναι εξαιρετικά άνετο, κομψό και ανθεκτικό, με  υψηλή τεχνολογία και αισθητική για σωστό και αναπαυτικό βάδισμα, στις χώρες του Κόσμου.